Wednesday, 4 April 2012

Hepi Beday Aqeef 2

Assalamualaikum dan salam satu malaysia..

dah lama x tulis mai blog..semalam tanggal 3 april 2012,genap la usia ank ke 2 saya iaitu Muhammad Aqeef Iqbal yang ke 2 tahun..wah,pejam celik pejam celik 2 tahun sudah diri ini bebas dari isi dalam perut.kah22...next xtau lg bila.insyaallah kalo ade rezeki,saya nk baby girl plk.beday kek aqeef belom beli lg..disbbkan sedikit bz.insyaallah sabtu ni kt akan belah kek utk aqeef cyg..sblm mama duk cokcek ke lain,mama nk wish selamat hari lahir pada aqeef cyg..smg aqeef jd ank yg soleh,taat pada ibubapa & ank yg tbaik utk kami. Fokus mama bila aqeef 2 tahun adalah potty training..seingt mama abg afiq dulu bl masuk je 2 thn,mama xpakai kn pampers.biar la dia nk kencing ats lantai ke.yg penting mama kene bykkkkkkkkkkkkkkk sgtttttttttttt sabar.hehe.tp abg afiq sgt bagus,sekejp je dia dah fhm dan blh bgtau mama bl nk kencing.hope aqeef akan follow cara abg afiq k..

ckp psl beday,hadiah aqeef pun mama belom beli..puas mama duk pikir nk beli pe.kalo mcm abg afiq senang,dia ckp dia nk pe.adik kompem la xtau lg nk bgtau hajat di hati dia..ape2 pun mama akn beli sthing yg adik suke,ok..kek plk mama duk pikir nk buat bentuk ape kali ni.kalo yg abg afiq mama design sendiri kek mickey mouse,kali ni mama xnk design sendiri sbb bl kt design sendiri kdg2 org kedai tu xbiasa dgn lukisan tu,then akan menimbulkan ketidakpuasan hati kite.so,amik je la gambar yg dh ade kat kedai kek tu. x gitu..hehe..

jam skrg dh tunjuk kul 1.means saya nk kuar dulu..lunch hour..ingt nk pergi tgk kek aqeef dgn cik abe..n cr hadiah utk aqeef..plan nk mkn2 kat pizza xjd,ok.coz td br je dgr taklimat drpd JHEAT.pizza di terengganu masih was-was..so,cancel.to b cont..

No comments:

Post a Comment